Over ons

De praktijk voor mondhygiëne in Middelburg

De praktijk is opgericht door Marja van Heusden en sinds 2019 is Mai Trang Nguyen mede-eigenaar geworden, samen met een team specialisten zijn zij elke werkdag beschikbaar voor een behandeling van uw gebit.

U kunt terecht voor diverse behandelingen, zo staat het team klaar voor al uw vragen en kunnen zij u op maat adviseren over de juiste zorg voor een gezond gebit. Bij ons staat een persoonlijke benadering  en kwaliteit hoog in het vaandel.

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op

Marja van Heusden

Mondhygiënist en praktijkeigenaar

Marja heeft de opleiding tot mondhygiënist afgerond in 1981. Vervolgens veel ervaring opgedaan in Groepspraktijk Westzijde Zaandam. Na verhuizing in 1985 naar Zeeland: bij de GGD als tandheelkundig preventief medewerker, algemene praktijk, ziekenhuis, bijzondere tandheelkunde en ouderenzorg. Sinds 1999 heeft ze de praktijk opgericht.

Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Mai Trang Nguyen

Geregistreerd-mondhygiënist en praktijkeigenaar

Mai Trang heeft de opleiding tot mondhygiënist afgerond in 2016 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij heeft sinds haar afstuderen veel kennis en ervaring opgedaan in een algemene tandartspraktijk in Roosendaal, mondhygiënistepraktijk in Middelburg en parodontologie en implantologie praktijk in Bergen op Zoom. Haar specialiteiten liggen op het gebied van behandelen van ernstige tandvleesontsteking en angstige patiënten.

Als geregistreerd-mondhygiënist staat zij ingeschreven in het BIG-register, haar BIG-nummer is 39927647779. Zij is verder lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en ook is zij te vinden in het Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Mai Trang is woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend werkzaam in de praktijk.

Elbek Mammedtagizadeh

Geregistreerd-mondhygiënist

Nathalie Wattel - Hoogenboom

Baliemedewerker

Nathalie is een gediplomeerd tandartsassistente. Zij heeft sinds 1992 in een praktijk in Vlissingen gewerkt. Verder heeft ze ook nog een jaar in een tandartspraktijk in Middelburg gewerkt. Door een druk gezin en een eigen zaak koos zij ervoor om bij haar twee dochters thuis te zijn. “Nu ben ik sinds 2018 werkzaam bij de Praktijk voor Mondhygiëne Middelburg en heb ik het erg naar mijn zin als herintreder! Mijn passie voor de tandheelkunde en omgang met mensen kan ik hier heel goed combineren.

Visie

Praktijk voor Mondhygiëne Middelburg staat voor passie voor preventieve mondzorg en het behoud van een gezonde mond.

De patiënten staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat u  met een lach de deur uit gaat. Wij willen optimale zorg bieden door te luisteren naar uw wensen en verlangens op het gebied van mondzorg. Samen met u stellen wij een op maat gemaakte behandelplan op dat in overeenstemming is met de wensen en verlangens.

Het behouden van uw eigen tanden is erg belangrijk. Dankzij de nieuwste inzichten en technieken kunt u uw gebit ook op latere leeftijd behouden. Wij willen de beste kwaliteit leveren en up-to-date blijven op de nieuwste ontwikkelingen. De kwaliteit van ons werk is en blijft gewaarborgd door opleiding, benodigde diplima’s, bijscholing en inschrijving in het Kwaliteitsregister.

Adresgegevens

Walcherseweg 168
4334 NB Middelburg

T: 0118-640426
E: info@mondhygienemiddelburg.com

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
Vrijdag
8.00 – 16.00 uur

Telefonisch bereikbaar op
maandag t/m donderdag
9.00 – 12.00 uur