OUDERS, BRENG JE KIND NAAR DE MONDHYGIËNIST: AL VANAF 6 MAANDEN EN GRATIS!

Kind naar de mondhygienste
???? OUDERS, ???? BRENG JE KIND NAAR DE MONDHYGIËNIST: AL VANAF 6 MAANDEN EN GRATIS!  ????
Wist je dat het vroege bezoek aan de mondhygiënist cruciaal is voor de toekomstige glimlach van je kind? ???? Slechts 39% van de ouders is op de hoogte dat ze hun kind kosteloos kunnen laten controleren op gebitsproblemen, gedekt door hun verzekering. Zonde toch? ???? Maar er is goed nieuws!
Laat Hennie Zoontjes van NVM-Mondhygiënisten je vertellen: “Het preventieve moment begint al bij de eerste tandjes.” ???? Dus waarom wachten tot later? Ontdek waarom vroege mondzorg zo belangrijk is! ????
Vanaf babytijd tot de doorbraak van het eerste tandje (gemiddeld rond zes maanden) kunnen regelmatige bezoekjes aan de mondhygiënist helpen bij het voorkomen van toekomstige mondproblemen. ????????
Maar laten we eerlijk zijn, we begrijpen dat er obstakels zijn. Angst, financiële overwegingen en gebrek aan kennis zijn vaak de boosdoeners. Maar we zijn hier om te helpen! ????
Wist je dat mondhygiënisten niet alleen poetsinstructies geven, maar ook levensstijladvies, voedingsadvies en meer? ???????? Ze zijn er om jou en je kind te begeleiden naar een gezonde mond én levensstijl!
Dus laten we samen werken aan die stralende glimlach voor je kind, vanaf de allereerste tandjes! ????✨ #WeekVanDeMondhygiënisten #KostelozeMondzorg #GezondeGlimlach

Did you like this? Share it!

0 comments on “OUDERS, BRENG JE KIND NAAR DE MONDHYGIËNIST: AL VANAF 6 MAANDEN EN GRATIS!

Comments are closed.